Statieven voor de ABC-producten

De statieven van Diff-Creations zijn ontworpen om verschillende ABC-bollen en piramides in een bepaalde posities te plaatsen, waardoor de energie anders gebruikt en versterkt kan worden. Op deze manier kan een ware energetische krachtcentrale ontstaan. Ze zijn gemaakt van plexiglazen platen met verchroomde poten en in verschillende modellen verkrijgbaar. Meer informatie staat onder de foto's.
De genoemde prijzen zijn zonder de bollen en piramides; ieder heeft de vrije keuze in de maat van bollen de piramides die erin geplaatst worden.

Onderstel voor piramides. Zo kan een piramide met de punt omlaag worden gezet, b.v. onder een stoel of massagetafel. Dit zorgt voor een goede aarding en helpt om vrijgekomen energieën af te voeren.
Mini € 69,00 / normaal € 74,50 / Lotus € 82,00

Hangsysteem voor piramides. De piramide met de punt omhoog vangt universele energie op een verspreidt deze krachtig naar beneden. Wie eronder zit of ligt, krijgt dus een energetische douche.
€ 120,00

Statief Compact.
Wordt meestal gebruikt voor 2 piramides en 1 bol. Bollen vanaf 8 cm kunnen gebruikt worden.
De bovenste piramide vangt de universele energie op, de bol verspreidt deze krachtig in de ruimte en de onderste piramide zorgt voor het afvoeren van zwaardere energieën.
€ 165,00

Statief Flex.
Het verschil met het Statief Compact is dat de buisjes langer zijn, waardoor de afstand tussen de platen groter is. Dit geeft een wat meer ruimtelijke energie als er een grote bol in het midden gebruikt wordt. Ook de onderste piramide kan gemakkelijker eruit genomen worden.
€ 175,00

Statief Mini
Het Statief Mini is smaller, en is geschikt voor 2 kleine piramides en een bol van 8, 10 of maximaal 12 cm.
€ 150,00

Statief Flex Xtreme 
De afstand tussen de platen is groter dan bij het Statief Xtreme Compact en is daarmee beter geschikt voor grotere bollen.
€ 275,00

Statief Flex Xtreme Max
Hier is de afstand tussen de platen nog wat groter. Ideaal voor wie gebruik wil maken van 15 cm bollen. De voetjes zijn bij deze uitvoering extra breed voor een goede stabiliteit.
€ 292,50

N.B. De Statieven zijn ontworpen voor het plaatsen van ABC-bollen. Bij ieder ander gebruik vervallen de garantiebepalingen, noch kan de fabrikant of verkoper aansprakelijk gesteld worden voor eventueel ontstane gevolgschade.