ABC-hangers

De spiritueel bewuste mens, die zich wenst te verbinden met het Al, wordt door de hanger beschermd en gestimuleerd om zijn innerlijke wijsheid te vergroten.  De ABC-hanger begeleidt de drager in versneld tempo tot in de Atmisch-Buddhische zijnstoestand. Daar waar waar begrip volledig ontwaakt is en men vanuit een vredevol bewustzijn in het leven staat. Daar waar men bevrijd is van beperkende gedachten doordat men gedragen wordt door de goddelijke wil. De hanger helpt bij het realiseren van begrip, rust, inzicht en vrede en beschermt de aura van de spiritueel ontwakende mens. 

 

De hartjes hanger onderscheidt zich van de ovale hangers, doordat de energie nog sterker werkt op de verbinding van het kruin- en/of hoger kruinchakra met het hartchakra.
De liefde-wijsheid is in volmaakte balans, daar waar deze verbinding zo volledig geïntegreerd is, dat de bovenste vier chakra's volkomen versmolten zijn met elkaar. Dit is uiteindelijk het streven van iedere gevorderde ziel.
De hartjes hanger begeleidt dit proces met de energie vanuit de ultieme liefde-wijsheid, en helpt bij het creëren van de juiste omstandigheden hiervoor, voor de positief gemotiveerde mens.