ABC-Krachtstenen

De krachtstenen zijn als het ware de "grote schoonmakers" van het aura.
Het hogere doel kenmerkt zich door een vredevolle staat van zijn, waarin emoties uitgezuiverd zijn. De krachtstenen bieden een krachtig hulpmiddel om lagere emoties en energetische vervuiling los te laten en deze door sterke aarding te laten afvloeien. Zo komt er ruimte om de zuivere energie van de Lichtwereld weer in het aura te laten stromen, waardoor men beter in verbinding komt met het hoger zelf. De krachtstenen helpen om inzicht te krijgen in blokkades en de oplossing ervan.

Krachtstenen zijn op diverse manieren toe te passen.

  • Snel het aura reinigen: ga rechtop staan of zitten, met beide voeten op de grond. Neem in beide handen een krachtsteen, richt de aandacht op de kruin en laat van daaruit licht stromen door het hele aura, en dit vervolgens via de voeten de aarde in stromen. Dit licht verheldert de aura en voert lagere emoties af.
  • Continue reinigingsproces en bescherming: draag één of twee krachtstenen in uw broekzak, of leg ze onder het hoofdkussen.
  • Bij healing: krachtstenen zijn geschikt om doelgericht in bepaalde gedeelten van het aura te werken. Met de zijkant kunnen "energetische operaties" worden gedaan, met de vlakke kant kan de energie in en rond het aura weer in balans gebracht worden. 
  • Voor een chakrahealing kunt u ook krachtstenen gebruiken. Leg deze op de chakra's die u wilt behandelen. Wilt u alle chakra's tegelijkertijd behandelen, dan volstaan 2-4 krachtstenen verspreid over het lichaam. Vervolgens past u de healing toe zoals u gewend bent.
  • Massage: de krachtstenen zijn ook te gebruiken voor een hotstone massage. Ze mogen ook (langzaam) verwarmd worden of met olie gebruikt worden. Niet te snel laten afkoelen, om barsten te voorkomen.